lørdag den 1. december 2012

Update: 18/12 - 5 års jubilæum

Denne blog er kommet til verden som lidt af en tilfældighed. Om sytten dage kan den fejre 5 års jubilæum. Jeg håber at den regelmæssigt giver dig en masse sjove stunder, og du har kunne bruge den til både taler og almindelig hygge.
Oprindeligt startede samlingen af vitser fordi min daværende svigerfar var ude og sejle på et af Torms skibe. Nu sejler han for et andet selskab, og status er ændret til god ven i stedet da jeg, som bekendt, fraflyttede min daværende hustru, Henriette, den 1. september 2011. Én ting er sikkert: det er stadig mindst lige så sjovt at samle de bedste vitser, og jeg håber ikke at have begået nogen brølere i at dele den samme vits to gange. Det er i hvert fald ambitionen at huske hvilke der allerede har været udgivet. :-)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Mine e-bøger er mindst lige så lune og varme i tonen, så hvis du gerne vil læse en spændende e-bog om kærlighedslivet, så læs Kend din kæreste. Jeg har lært mange ting siden jeg trådte ud i den virkelige verden, og i denne julefrokost-sæson er jeg stensikker på DU og DIN PARTNER kan have stor gavn af denne e-bog.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Jeg har i år en helt speciel rekord på en anden blog, nemlig Julekalenderen for alle. Der er 24 indlæg der udkommer hver dag kl. 0:01. Alle artikler ER allerede planlagt, så der er mange forskellige indlæg med tips, ideer og musik til hver dag i julemåneden. Jeg håber du vil benytte lejligheden til at følge med, og ønsker alle en rigtig Glædelig jul. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar